Her finder du priser, mål og materialer!

Når du har fundet det du ønsker, eller hvis du har nogle spørgsmål? Så udfyld kontaktformularen nedenfor, eller giv mig et ring, så snakker vi om det!

Jeg værdsætter en god og personlig kundekontakt, da det jo både er kunst fra mit hjerte og dit nye billede med udsigt til naturens verden, hjemmefra, så det skal være rigtigt. -Derfor printes alle billeder i bedste kvalitet og miljøvenlige materialer, så det kan holde mange år frem og samtidig passer vi på naturen! -Derfor har jeg bevidst valgt, at du ikke kan tjekke ud og betale her i web-galleriet, men igennem direkte kontakt med mig. Pr.. mail (formular nedenfor) eller tlf. måske begge dele! :-) 
Jeg modtager betalinger på Mobilepay, Paypal og Bank Overføresle (sidst nævnte kan dog betyde en dag eller to forsinkelse på bestillinger. -Normal leveringstid er mellem 4-5 dage. (Betaling skal ske før bestilling).
Du har 14 dages returret og er beskyttet af persondataloven når du udfylder dine oplysninger nedenfor                    -Se Handelsbetingelser. (Gældende i Danmark)
Bestil din nye væg kunst ved at sende en Mail i nedenstående kontakt formular eller ring til mig på +45 53303091 så tager vi en uforpligtende snak om hvad dine ønsker eventuelt måtte være. 
Ser frem til at høre fra dig. De kærligste hilsner -Charlotte T. 
INSEND
Tak for beskeden, vender tilbage ASAP.
Back to Top